ΣΚΑΙ: Έρχονται αλλαγές στην πρωϊνή ζώνη – Τι γίνεται με Μαλέσκου

Διαφοροποιημένο αναμένεται να είναι το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ ενόψει της ερχόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Συγκεκριμένα στο κανάλι του Φαλήρου έχουν πάρει την απόφαση να πραγματοποιήσουν ορισμένες αλλαγές στην πρωϊνή ζώνη, με εκπομπές να κόβονται και άλλες να αλλάζουν ώρα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η Κυριακάτικη εφημερίδα «Realife» ο στόχος του καναλιού είναι να διατηρηθεί το «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου, ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα η νεαρή παρουσιάστρια να πάρει μια εκπομπή μόνη της, χωρίς αυτό να είναι σίγουρο. Άλλωστε τα νούμερα που έχει φέρει μέχρι στιγμής στο κανάλι είναι αρκετά καλά και δεν υπάρχει σκέψη αλλαγής της.

Κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει και με τους «Αταίριαστους» οι οποίοι ξεκινάνε στις 10.00, αμέσως δηλαδή μετά το «Σήμερα». Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ για την εν λόγω εκπομπή υπάρχει η σκέψη να αλλάξει η ώρα και να μεταφερθεί στις 11.30, δηλαδή στην θέση του «Love It» της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως το project με την ξανθιά παρουσιάστρια δεν έχει πάει όπως περίμεναν στον ΣΚΑΪ, με αποτέλεσμα όπως όλα δείχνουν η εκπομπή μετά από δυο χρόνια να σταματήσει. Παρόλα αυτά για την ώρα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση και όλα τα παραπάνω είναι απλά σκέψεις.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search