Μια και όχι και τόσο ενθαρρυντική δήλωση έκανε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, καθώς άφησε ορθάνοικτο το ενδεχόμενο από τον Σεπτέμβρη και μετά να αναγκαστούμε να κάνουμε και 4η δόση για τον κορονοϊό. Ένα σενάριο το οποίο είναι μεν υπαρκτό, ωστόσο για την ώρα δεν είναι καθόλου σίγουρο.

Βέβαια σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο οι αντιδράσεις των πολιτών αναμένεται να είναι αρκετά έντονες, καθώς όπως φαίνεται το θέμα κορονοϊός στην Ελλάδα είναι αρκετά ρυθμισμένο, με τα κρούσματα σε καθημερινή βάση να είναι μειωμένα.

Ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι θα ρίξει στο τραπέζι από το Φθινόπωρο και έπειτα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία έχει χειριστεί την υπόθεση εμβόλια και καραντίνα με ένα τρόπο ο οποίος έχει προκαλέσει δημόσια κατακραυγή και ξεσηκωμό στην ελληνική κοινωνία, ειδικότερα στις νεότερες ηληκίες.

Για την ώρα θα πρέπει να περιμένουμε και να… απολαύσουμε τα καινούργια μέτρα τα οποία θα είναι πιο χαλαρά αναφορικά με τις αποστάσεις, τις μάσκες και γενικότερα ότι έχει να κάνει με τον κορονοϊό. Άλλωστε δεν θα ξέρουμε μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ…