Το Power of love έκανε την εμφάνιση του στην χώρα μας τους πρώτους μήνες του 2018. Μάλιστα κατά την πρώτη σεζόν της προβολής του τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε ήταν αρκετά ψηλά και παρά τις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε, στον ΣΚΑΪ έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από τα νούμερα που έφερε στο κανάλι.

Ωστόσο οι παίκτες που πήραν μέρος τότε έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στην επαγγελματική και όχι μόνο καριέρα τους. Άλλοι… χάθηκαν δια παντός, άλλοι ασχολούνται με διαφορετικά πράγματα και άλλοι έγιναν influencer. Στην τελευταία κατηγορία ανήκει η Κυριακή Τσανικίδη, η οποία μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο, ωστόσο έχει μια ανοδική πορεία στα επαγγελματικά της.

Άλλωστε αυτό μαρτυρούν οι 132 followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο ανεβάζει φωτογραφίες οι οποίες… καθηλώνουν. Μάλιστα σε σχέση με πριν 4 χρόνια η συμπαθητική Κυριακή είναι πιο αδυνατισμένη, έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της, ενώ έχει προβεί και σε μερικές χειρουργικές επεμβάσεις στο πρόσωπο της, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

Εσάς πως σας φαίνεται;