Η Βάσω Βιλέγκας διαθέτει εξωτική ομορφιά και σίγουρα είναι το μεγάλο ατού στην εμφάνισή της. Το μοντέλο κατάγεται από την Βενεζουέλα, μια χώρα που έχει παράδοση στην ομορφιά

Το μοντέλο από τη Βενεζουέλα το 2011 κατάφερε να είναι μια από τις δώδεκα φιναλίστ, στον διαγωνισμό των ελληνικών «Playmate».

Η Βιλέγκας συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της Next Top Model, όταν αυτό προβαλλόταν από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ενώ μετά το τέλος αυτού, είδε τις πόρτες του μόντελινγκ να ανοίγουν ενώ δεν άργησε να γίνει και η αγαπημένη του ανδρικού κοινού.

Η Βάσω Βιλέγκας διαθέτει κι έναν από τους πιο hot λογαριασμούς στο Instagram, όπου συχνά ανεβάζει σέξι φωτογραφίες της.

Από πολύ νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και σύντομα διακρίθηκε με τον τίτλο «Miss Europe Face» στον διαγωνισμό ομορφιάς «Miss Τουρισμός». H Βάσω Βιλέγκας εγινε γνωστή από τον πρώτο κύκλο του GNTM πριν από δέκα χρόνια.

To «Caliente» των Μente Fuerte, Hawk, Baghdad ίσως το καλύτερο hit στην trap σκηνή έκανε το ανδρικό κοινό να παραμιλάει. Το clip του τραγουδιού έγινε μέσα σε λίγες ώρες νούμερο ένα στα trend του YouTube κι όλοι μιλούσαν για την κοπέλα που πρωταγωνιστεί. Η Βάσω Βιλέγκας εμφανίστηκε με ένα καυτό σορτσάκι, ψιλοτάκουνα να χορεύει ατελείωτα στους ρυθμούς του τραγουδιού.

Η Βάσω Βιλέγκας δεν είναι single

Ο γοητευτικός σεφ Γιάννης Αποστολάκης και το εντυπωσιακό μοντέλο Βάσω Βιλέγκας φαίνεται να είναι το νέο ζευγάρι της εγχώριας showbiz.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso η μελαχρινή καλλονή είναι ζευγάρι με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη.