Η νέα τηλεοπτική σειρά του Mega, η οποία έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή 15/06 κέρδισε το κοινό, αφού τα νούμερα που σημείωσε ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις μετρήσεις της Νielsen, οι Συμπέθεροι κατέγραψαν ένα ποσοστό 38,4% αφήνοντας πίσω τους τόσο το Big Brother, όσο και το Bachelor.

Μάλιστα στην συγκεκριμένη σειρά, το κοινό είχε την ευκαιρία να ξαναδεί στην τηλεόραση ένα δίδυμο το οποίο είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία στο παρελθόν. Ο λόγος για τους Βασίλη Κούκουρα και Μαρία Λεκάκη, οι οποίοι είχαν να συνεργαστούν από το «Κωνσταντίνου και Ελένης».

Τότε οι δυο ηθοποιοί είχαν υποδυθεί τους Μάνθο Φουστάνο και Πέγκυ Καρρά, με την επιτυχία που είχαν σημειώσει στους ρόλους τους να είναι τεράστια. Κάπως έτσι μετά από 21 ολόκληρα χρόνια Κούκουρας και Λεκάκη, βρίσκονται πλέον και πάλι μαζί σε τηλεοπτικό project.

Όπως είναι λογικό το συγκεκριμένο γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του twitter, οι οποίοι έκαναν μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν, αναφορικά με τα δυο πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» θα προβάλλονται κάθε Παρασκευή στις 21.00 το βράδυ.