Μια από τις πιο συζητημένες παίκτριες στο φετινό my style rocks είναι η Αιμιλία Vodos ή κατά κόσμον Emilia.

Η νεαρή κοπέλα με τον χαρακτήρα της, έχει καταφέρει να μπει στο επίκεντρο, αφού τόσο η συμπεριφορά της, όσο και τα ντυσίματα της δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Δεν είναι κοινό μυστικό άλλωστε πως η Εmilia γενικότερα έχει μια επιθετική στάση τόσο προς τις συμπαίκτριες της στο παιχνίδι, όσο και με την κριτική επιτροπή, με την οποία ουκ ολίγες φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση.

Άλλωστε επειδή η ίδια δεν μασάει τα λόγια της, έχουμε δει αρκετές φορές να ειρωνεύεται και να είναι εντελώς κάθετη με τις βαθμολογίες.

Ωστόσο ποια είναι στην πραγματικότητα η Emilia ?

Συγκεκριμένα παρότι η ίδια υπερυφανέυεται πως πρόκειται για ένα ευκατάστατο άτομο, δεν είναι λίγες οι γλώσσες που κάνουν λόγο για ακριβώς το αντίθετο.

Συγκεκριμένα γίνεται λόγος πως η Aimilia δεν κατάγεται από τον Πειραιά όπως έχει δηλώσει, αλλά από την Αλβανία.

Ταυτόχρονα πολλά από τα ρούχα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας από την συλλογή της, προέρχονται από την περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, κοινώς είναι φτηνές απομιμήσεις από γνωστούς οίκους.

Αν ρίξει κανείς μια ματιά σε παλαιότερες φωτογραφίες της θα διαπιστώσει πως οι πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί είναι αρκετές και το πρόσωπο της είναι κατά ένα μεγάλο βαθμό αλλαγμένο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ίδια είχε δηλώσει πως επιθυμεί στο μέλλον να ακολουθήσει καριέρα μοντέλο, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει μπορέσει να καταφέρει.

Παρόλα αυτά για όλα τα παραπάνω η ίδια δεν έχει παραδεχτεί τίποτα δημοσίως, ωστόσο όπως λένε όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…