Οι πρώτοι μήνες του 2022 πέρα από μια σταδιακή μας επιστροφή στην κανονικότητα, όπως την γνωρίζαμε πρίν από την πανδημία του κορονοϊού μας προσέφερε και μερικές πολύ καλές σειρές, με τους fans του είδους να μην μένουν παραπεσμένοι.

Στο πλαίσιο αυτό εμείς αποφασίσαμε να αξιολογήσουμε τις καλύτερες κυκλοφορίες του έτους μέχρι στιγμής και να στις παρουσιάσουμε. Στην παρακάτω λίστα πρόκειται να δείτε ορισμένες σειρές αρκετά γνωστές, αλλά και μερικά διαμαντάκια.

The Dropout

Το «The Dropout» είναι ένα εγχείρημα το οποίο απεικονίζει την άνοδο και την πτώση της Elizabeth Holmes, της διαβόητης απατεώνας που έπεισε μια μεγάλη μάζα από επιχειρηματίες να στοιχηματίσουν στην ιατρική της εταιρεία. Ωστόσο το όλο ζήτημα στο εν λόγω εγχείρημα έχει να κάνει με το γεγονός πως στην πραγματικότητα τα πράγματα αποδείχτηκαν τελείως διαφορετικά… 

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημείωσε το «The last Dance» άλλη μια αθλητική σειρά που αφορά το μπάσκετ έκανε την εμφάνιση της στην Αμερική. Αυτή την φορά την τιμιτική του είχαν οι Los Angeles Lakers, μια από τις πιο πετυχημένες ομάδες του NBA. Το τι θα δούμε στην σειρά λίγο πολύ μας το μαρτυρά ο τίτλος, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως το αποτέλεσμα δεν είναι εξαιρετικό.

Somebody Somewhere

Mια ιστορία η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα και μας δείχνει την ζωή μιας γυναίκας η οποία προσπαθεί να βρει την χαρά της ζωής σε ένα κόσμο γεμάτο θλίψη και μίσος, η σειρά η οποία μπορεί να θεωρηθεί τόσο κωμωδία, όσο και δραματική αποτελεί μια εξαιρετική δουλειά και αξίζει να την δει κανείς.

Euphoria

Μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα, η ένδοξη επιστροφή του λατρεμένου από την νεολαία «Euphoria» είναι γεγονός! Η… αγγλική version του Elite είναι εδώ και μάλιστα η 2η σεζόν του τα έχει όλα! Ωστόσο δεν θα σας κάνουμε spoil και απλά θα σας προτρέψουμε να δείτε τα καινούργια επεισόδια της σειράς.

Pam and Tommy

Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στην ζωή των δυο πρωταγωνιστών. Το κυριότερο αφορά μια κλεμμένη σεξουαλική ταινία, σε ένα σκάνδαλο το οποίο θα ταρακουνήσει για τα καλά τις ζωές πολλών ανθρώπων και θα φέρει τα πάνω κάτω. Και μπορεί σαν σενάριο να μην σας ακούγεται τόσο ωραίο, ωστόσο οι κριτικές της σειράς είναι άκρως ενθαρρυντικές για κάποιον προκειμένου να ξεκινήσει να βλέπει την εν λόγω ιστορία.


Ozark Season 4
H πιο γνωστή σειρά της λίστας. Το «Ozark» επιστρέφει με την 4η σεζόν του η οποία όπως οι τρεις προηγούμενες είναι απλά απολαυστική. Τα λόγια είναι περιττά άλλωστε στο να περιγράψει κανείς το συγκεκριμένο δημιούργημα, το οποίο μετρά εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο.