Ο πιο γνωστός serial killer της μεγάλης οθόνης επιστρέφει και μάλιστα πιο… ορεξάτος από ποτέ.

Συγκεκριμένα στο Youtube κυκλοφόρησε ένα μικρό trailer διάρκειας ενός λεπτού, στο οποίο παίρνουμε μια μικρή μυρωδιά από τη νέα ταινία που θα κυκλοφορήσει, την 6η κατά σειρά, με τον Scream.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, πέρα από το γεγονός πως ο διάσημος serial killer, θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, στην οποία θα επιδιώξει να συνεχίσει το έργο του.

Κάτι το οποίο θα γίνει για πρώτη φορά, αφού μέχρι πρόσφατα οι ταινίες του Scream έπαιρναν μέρος σε μικρές πόλεις της Αμερικής.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πρόσφατη ταινία Scream, η οποία κυκλοφόρησε μετά από 10 χρόνια, είδαμε νέους πρωταγωνιστές, μαζί με άτομα από τα παλιά cast, σε ένα πάντρεμα το οποίο αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους fan και όχι μόνο του ghostface.

Στο πλαίσιο αυτό οι παραγωγοί πήραν την απόφαση να φτιάξουν άλλη μια ταινία Scream, με ψηλότερο μπάτζετ και σε διαφορετική πόλη. Άλλωστε από μόνο του το γεγονός πως ο μανιακός δολοφόνος πίσω από την μάσκα θα βρίσκεται στο κέντρο του κόσμου, από μόνο του μας προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει…