Αυτές είναι οι σέξι Ουκρανές κομάντο στην πρώτη γραμμή του πολέμου (μάλλον στην δεύτερη)

Γνωρίστε της στον δικό τους social media πόλεμο

Γυναίκες Ουκρανές στρατιώτες μπαίνουν στην εφαρμογή κοινής χρήσης βίντεο TikTok για να δημοσιεύσουν glam φωτογραφίες και βίντεο τους στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τον πόλεμο προπαγάνδας με τη Ρωσία.

Κλιπ και stories λαμπερών γυναικών με ουκρανικές στρατιωτικές στολές που χορεύουν, χαζεύουν σε στρατώνες και κρατούν ακόμη και σφαίρες έχουν γίνει viral στα social media.

Καθώς οι εντάσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας παραμένουν τεταμένες, οι δημοσιεύσεις βίντεο και εικόνων στα social media έχει γίνει άλλο ένα μέτωπο για έναν social πόλεμο.

Συνήθως, τα βίντεο παρουσιάζουν στρατιώτες να χορεύουν, αλλά μερικά δείχνουν επίσης γυναίκες στρατιώτες να διαλύουν και να ξανασυναρμολογούν όπλα ή να διασκεδάζουν σε στρατώνες.

Ένα βίντεο του TikTok δείχνει μια ομάδα νεαρών γυναικών να μιμούνται ένα τραγούδι ενώ είναι ντυμένες με στρατιωτικές στολές με την ουκρανική σημαία και στρατιωτικά διακριτικά.

Η ομάδα φαίνεται να βρίσκεται έξω από στρατιωτικό στρατώνα στην Ουκρανία.

Στον ίδιο λογαριασμό, η νεαρή γυναίκα μοιράζεται μια σειρά από φωτογραφίες και σύντομα βίντεο της ίδιας και άλλων νεοσύλλεκτων να ποζάρουν και να πραγματοποιούν στρατιωτικές ασκήσεις.

About Author /

Life is a tricky, stay in your magic

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search