Η εβδομάδα η οποία διανύουμε είναι η τελευταία για το 2021. Συνεπώς τα τραγούδι το οποίο βρέθηκε στη νο1 θέση στις τάσεις του Youtube θα έχει έτσι ένα άτυπο τίτλο αφού είναι κατά μια έννοια το κομμάτι με το οποίο θα αποχαιρετήσουμε το έτος στην συγκεκριμένη στήλη.

Και από την στιγμή που από την ημέρα που ξεκινήσαμε να σας προβάλουμε την κατηγορία με τις τάσεις, την οποία δεν είναι μυστικό να πούμε πως έχετε λατρέψει, σχεδόν όλες τις φορές στο νούμερο 1 βρισκόταν τραγούδι από τον χώρο της trap.

Κάπως έτσι δεν θα γινόταν και την τελευταία εβδομάδα του έτους να γίνει κάτι παρόμοιο. Συγκεκριμένα το πολυαναμενόμενο track του Fly Lo με τον Snik, το «Chinchila» σε μόλις 3 ημέρες έχει πάνω από 1 εκατ. μύριο προβολές με τον κόσμο μέχρι στιγμής να το έχει λατρέψει. Και όχι άδικα θα πει κανείς αφού η συνεργασία των δυο καλλιτεχνών ήταν αρκετά καλή.

Στην 2η θέση βρίσκουμε το τραγούδι που την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στο νο1. Ο λόγος για το «Aftoktonia» των Τoquel και Rack με το εντυπωσιακό videoclip του. Αξίζει να σημειωθεί πως τούτη την ώρα το εν λόγω track έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2,5 εκατ. προβολές!

Στην 3η θέση αυτής της εβδομάδας βρίσκεται ο Immune από τους BCC gang, με το «Plugged In» στο οποίο ο νεαρός καλλιτέχνης έχει μέσα και Ελληνικούς και ξένους στίχους, με τον ίδιο για μια ακόμη φορά να δείχνει γιατί θεωρείτε ένας από τους καλύτερους στο είδος του. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως το videoclip είναι γυρισμένο στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο studio toy Fumez!

Στο νο4 βρίσκεται άλλο ένα τραγούδι από την trap με τον Τρανό και τον Light που την περασμένη εβδομάδα ήταν στη 2η θέση να είναι ακόμα στο top5. Συγκεκριμένα το κομμάτι τους με όνομα «oplo» το οποίο μέχρι στιγμής παίζει συνεχώς στα clubs όλης της χώρας έχει συγκεντρώσει σχεδόν 3 εκατ. views και όλο ανεβαίνει….

Κάπως έτσι φτάσαμε στη θέση 5, εκεί που ο Bloody Hawκ με το ευρηματικό TIL SKIT το οποίο έκανε πρεμιέρα ανήμερα των Χριστουγέννων και μέχρι στιγμής μετρά 185.000 προβολές. Ωστόσο μπορεί ο αριθμός να φαντάζει λίγο μιρκός, ωστόσο το τραγούδι από μόνο του είναι στα μέτρα του Bloody Hawk και αναμένεται να φτάσει το μισό εκατομμύριο τις ερχόμενες ημέρες.