Ένα χαστούκι ήταν αρκετό προκειμένου να ανεβούν οι τιμές των εισιτηρίων της παράστασης του Chris Rock, μιας και από τα 46 δολάρια που κόστιζε το χαμηλότερο εισιτήριο, πλέον το κόστος έχει φτάσει στα 341 δολάρια, μόλις μέσα σε μία ημέρα!

Πρόκειται φυσικά για ένα αξιοσημείωτο γεγονός, με τον Chris Rock να πρέπει να θεωρεί πως ήταν τυχερός μέσα στην άτυχη στιγμή που βίωσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η περιοδεία του Rock, η οποία περιλαμβάνει στάσεις σε 30 πόλεις της Βόρειας Αμερικής όπως το Λας Βέγκας, το Ντένβερ, το Σικάγο και η Νέα Υόρκη πλέον έχει γίνει γνωστή σε όλο τον πλανήτη, αφού το όνομα του δημοφιλούς κωμικού ήταν στην κορυφή των αναζητήσεων της google, μετά το περιστατικό το οποίο πήρε μέρος στα Όσκαρ.

Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει να υπάρχει ανοδική πορεία στην τιμή των εισιτήριων, ή αυτός ο παροξυσμός των τελευταίων ωρών δεν είναι παρά ένα πυροτέχνημα μετά την τεράστια δημοφιλία που πήρε το όνομα του στην τελετή απονομής των Όσκαρ και στο χαστούκι το οποίο δέχτηκε από τον Will Smith.