Η Ειρήνη του My Style Rocks είναι σε γενικές γραμμές μια παίκτρια η οποία δεν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα.

Δεν ανήκει στην κατηγορία Αιμιλία, Νικόλ, ούτε ωστόσο είναι από τα ονόματα που τα προσπερνάς εύκολα.

Ωστόσο η ίδια όσο… σεμνή και εαν παρουσιάζεται, εν τέλει θέλησε με μια εμφάνιση ιδιαίτερη προκλητική να συγκεντρώσει τα βλέμματα επάνω της, ωστόσο το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Ο λόγος έχει να κάνει με τη χαμηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε και προήλθε τόσο από τις συμπαίκτριες της, όσο και από τους κριτές.

Συγκεκριμένα στο gala με θέμα την αρχαία Ελλάδα, η Ειρήνη επέλεξε να εμφανιστεί με ένα άσπρο φόρεμα, μαύρες μπότες, αλλά και ένα τζιν σορτσάκι από μέσα για ευνόητους λόγους. Μάλιστα το outfit δέθηκε με ένα μπουφάν και μια τσάντα, σε μια αξιόλογη αν μη τι άλλο προσπάθεια.

Παρόλα αυτά, το εντυπωσιακό look το οποίο ήταν και ιδιαίτερα προκλητικό από τη μέση και πάνω, αφού το ύφασμα ήταν μηδαμινό, δεν κατάφερε να συγκεντρώσει καλές αξιολογήσεις από την κριτική επιτροπή, με αποτέλεσμα η ίδια να μην τερματίσει στις ψηλές θέσεις.

Μάλιστα η ίδια ήταν προτεινόμενη προς αποχώρηση, ωστόσο τελικά πήρα μια δεύτερη ευκαιρία και θα μπορέσουμε να την ξαναδούμε στο παιχνίδι να διαγωνίζεται με βάση τις στυλιστικές της επιλογές πάντα.

Και μπορεί σε κριτές και συμπαίκτριες να μην άρεσε, ωστόσο από εμάς είναι ναι. Εσάς πως σας φάνηκε ;