Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί αναφορικά με την διάδοχο της Φαίης Σκορδά στον ANT1 και το ποια θα είναι αυτή η οποία θα σταθεί δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα.

Άλλωστε δεν πρόκειται για μια απλή υπόθεση, καθώς η Φαίη από μόνη της ήταν ένα όνομα που έκανε γκελ στον κόσμο και που ασφαλώς είχε χημεία με τον Λιάγκα στον τηλεοπτικό αέρα. Πράγματα τα οποία οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν στα υπ’ οψιν τους και φυσικά εξετάζονται.

Ωστόσο ήδη ορισμένα ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι και μάλιστα πρόκειται για αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις.

Ευαγγελία Αραβανή, Δούκισσα Νομικού, αλλά Ντορέττα Παπαδημητρίου έχουν ακουστεί, ωστόσο καμία τους δεν έχει «κλείσει» με το κανάλι. Άλλωστε και οι τρεις διατηρούν άριστες σχέσεις με τον ANT1 και δεν θα υπήρχε δυσκολία στις διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο εξετάζονται και άλλοι παράμετροι πέρα από τις σχέσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό, όπως τον ρόλο που θα έχει η κάθε μια στο πρόγραμμα. Άλλωστε όπως τονίζουν πηγές εντός του ANT1 κατά πάσα πιθανότητα η… διάδοχος της Φαίης δεν θα έχει ίδιες αρμοδιότητες με την προκάτοχο της, αφού η νέα εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα παρουσιαστή θα έχει περισσότερο ενημερωτικό χαρακτήρα και όχι τόσο lifestyle.

Για την ώρα δεν υπάρχει τίποτα νεότερο, με την τελική απόφαση να αναμένεται να παρθεί σταδιακά…