Συνέντευξη στο περιοδικό «Antivirus» παραχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για αρκετά πράγματα αναφορικά με τη ζωή του, ενώ δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αναφερθεί και για τα ερωτικά του.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε πως παρά το γεγονός πως στο παρελθόν έχει συνάψει σχέση με κοπέλες της ηλικίας του, μια συνάντηση που είχε με ένα αγόρι, είχε ως αποτέλεσμα να του αλλάξει τελείως τον τρόπο που βλέπει τόσο το αντίθετο, όσο και το ίδιο φίλο.

«Στα 19 μου, κατάλαβα ότι μου άρεσε ένα άλλο παιδί με το οποίο κάναμε μαζί πρόβες. Υπήρχε κάτι στην ατμόσφαιρα και ήταν η πρώτη φορά που μπήκα στη διαδικασία να κάνω κάτι με ένα άτομο του ίδιου φύλου. 

Καλά μην φανταστείς, δεν έγινε και κάτι ολοκληρωμένο. Δώσαμε απλώς ένα φιλί. Ωστόσο, αυτό το φιλί με συγκλόνισε. Θυμάμαι να γυρίζω σπίτι εκείνη τη μέρα από την πρόβα και να νιώθω ότι έχω πάνω μου έξι καράβια και επτά πλανήτες» ήταν τα λόγια του, για να προσθέσει:

«Πρώτα μίλησα στη μητέρα μου. Της το είπα όταν ήρθα στην Αθήνα. Ήμουν 20 χρόνων. Δεν είχα και πολλές εμπειρίες μέχρι τότε. Κάποια στιγμή ενώ μιλούσαμε, δεν ξέρω πώς, αλλά της το είπα. Εγώ τότε ήμουν σε μια σχέση με ένα άλλο παιδί και περνούσα πάρα πολύ ωραία.

Ακολούθησε φυσικά η ανάλογη παύση. Υπήρξε ένα μικρό σοκ. Λίγο μετά αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα και να μείνει κάποιες μέρες. Οπότε, είχαμε την πεθερά στο σπίτι, η οποία έκανε και μισά μούτρα στον τότε σύντροφό μου, που δεν έφταιγε και σε τίποτα. Σε εμένα, πάντως, ήταν πάρα πολύ πικραμένη.

Από εκεί και πέρα, δεν της έδινα και πολλές πληροφορίες. Καταλάβαινε, ωστόσο, όταν της επαναλάμβανα ονόματα. Επίσης, στους συντρόφους μου φερόταν πολύ ωραία, αφού χωρίζαμε. Έχει γνωρίσει και μάνα συντρόφου μου, με την οποία μετά έγιναν φίλες».

Όσον αφορά την αντίδραση του πατέρα του, ο γνωστός παρουσιαστής ανέφερε:

«Πριν δυο χρόνια αποφάσισα να του μιλήσω με αφορμή την προσπάθεια που έκανα για να υιοθετήσω. Δεν φοβόμουν να το πω στον πατέρα μου απλώς, αν και οι σχέσεις μας ήταν μια χαρά και είχα μια επαφή, δεν ένιωθα ότι είχα την υποχρέωση ή την ανάγκη να του το πω.

Η αντίδρασή του πάντως ήταν πολύ εντάξει. Γιατί είναι ένας άνθρωπος 65 ετών, της δουλειάς που έχει μεγαλώσει στη Δραπετσώνα με πολύ διαφορετικές αντιλήψεις. Παρ’ όλα αυτά ήταν σαν να μην τον απασχόλησε. Μου απάντησε πως θέλει να είμαι ευτυχισμένος.

Εκεί πήρε πολλούς πόντους για να σου πω την αλήθεια. Μπράβο του».