Νέο επεισόδιο είχαμε στην κόντρα ανάμεσα στην Αφροδίτη Λατινοπούλου και τη Δανάη Μπάρκα, με την πρώτη σε συνέντευξη της σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης να αναφέρετε και πάλι στην τηλεοπτική παρουσιάστρια του MEGA τονίζοντας πως δεν πρόκειται να της ζητήσει συγνώμη για όσα ανέφερε σε πρόσφατο ποστάρισμα της στο instaram, ενώ μάλιστα την προέτρεψε να κάνει εξετάσεις σε κάποιον γιατρό για τα παραπανήσια της κιλά.

«Να ζητήσω συγνώμη γιατί; Αν είχα απέναντί μου τη Δανάη Μπάρκα θα της έλεγα να ακολουθήσει τις συμβουλές του γιατρού της και να κάνει εξετάσεις. Αν μου απαντούσε ότι έχει κάνει εξετάσεις και είναι καλές-που πολύ αμφιβάλλω-μπορούμε να το δούμε, γιατί δεν ξέρω με αυτά τα κιλά πώς μπορεί να είναι καλές.

Άλλωστε, όπως δήλωσε και η ίδια δεν την ενόχλησε η ανάρτηση μου, συνεπώς γιατί να ζητήσω συγγνώμη.

Στην συνέχεια η ίδια θέλησε να αναφερθεί και για όσα κατά καιρούς αναφέρει δημόσια, υποστηρίζοντας πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κάνει Body Shaming στον κόσμο, αλλά τον παροτρύνει να κοιτάζει το καλό της υγείας του.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει ξεσπάσει όλος αυτός ο σάλος επειδή έχω μάθει να μη βαφτίζω το κρέας ψάρι. Δεν ήταν Body Shaming. Χαίρομαι που έγινε όλο αυτό γιατί έτσι δόθηκε φωνή σε ανθρώπους που πάσχουν από παχυσαρκία και άνοιξε μια τεράστια συζήτηση για την υγεία. Θέλω να τονίσω πως στο παρελθόν έχω υπάρξει σε σχέση με υπέρβαρο άντρα, χωρίς να με επηρεάζει σε κάτι, καθώς με προσέγγισε με πολύ μοναδικό τρόπο».