Έχουν… ξεφύγει οι τιμές στο νησί της Μυκόνου και μάλιστα με το ρεπορτάζ που έφερε στην φόρα η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έρχεται να επιβεβαιώσει για του λόγου το αληθές.

Συγκεκριμένα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανιστεί για να τραγουδήσει ο Νίκος Βέρτης, η ελάχιστη κατανάλωση που απαιτείτε σε όσους καθίσουν στην πρώτη σειρά θα ανέρχεται στο αστρονομικό ποσό των 15.000 ευρώ!

Μάλιστα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν καταθέσει μέσω τράπεζας τα μισά χρήματα προτού βρεθούν στο μαγαζί.

Στην τιμή περιλαμβάνεται μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα. Αξίζει να σημειωθεί πως παρά το τεράστιο αυτό ποσό, ήδη υπάρχουν πολλά sold out με πελάτες που έχουν καταγωγή από το Ισραήλ, μια χώρα η οποία έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον Νίκο Βέρτη.

Βέβαια οι αρκετά ψηλές τιμές δεν αφορούν μονάχα τα πρώτα τραπέζια, καθώς οι πιο απλές σειρές ανέρχονται στα 350-400 ευρώ το άτομο, με τον κόσμο ωστόσο να μην πτοείτε από το εν λόγω γεγονός. Άλλωστε δεν είναι κοινό μυστικό πως η Μύκονος αποτελεί το νησί των… πλουσίων και όλα τα παραπάνω λίγο πολύ μπορούν να θεωρηθούν λογικά.