Ένα νέο ριάλιτι θα φέρει ο ΣΚΑΪ στην ελληνική τηλεόραση και αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Ο λόγος για το πολυσυζητημένο «Love Island» το οποίο έχει αποσπάσει εκατοντάδες κριτικές στο εξωτερικό. Κάτι που αναμένεται να γίνει και στη χώρα μας, αφού κανείς δεν ξέρει πως θα αντιδράσει το κοινό όταν το εν λόγο ριάλιτι ξεκινήσει να προβάλλεται στην τηλεόραση.

Όπως έχουν αναφέρει τα ρεπορτάζ η κεντρική παρουσιάστρια θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ωστόσο για την ώρα παραμένει άγνωστο ποιοι θα είναι παίκτες οι οποίοι θα βρίσκονται εντός του «Love Island». Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί, ωστόσο τίποτα δεν είναι επίσημο.

Το μοναδικό που είμαστε σε θέση να ξέρουμε είναι πως από το κανάλι του Φαλήρου έχουν γίνει δυο προτάσεις σε δυο πρώην παίκτριες ριάλιτι, ωστόσο οι απαντήσεις που εισέπραξαν οι ιθύνοντες του σταθμού ήταν αρνητικές.

Ο λόγος για την Σοφιά Δανέζη, ένα από τα πρόσωπα που σημάδεψαν το «Big Brother» του 2020, με την ίδια να φτάνει στον τελικό ωστόσο να μην καταφέρνει να κερδίζει το τρόπαιο(νικήτρια κηρύχθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη). Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια, η οποία ήταν κατηγορηματική αναφορικά με την είσοδο της στο παιχνίδι.

Η άλλη κοπέλα η οποία απάντησε αρνητικά ήταν η Άννα Ελευθερίου, την νικήτρια του δευτέρου κύκλου του «Power of Love». Η Κύπρια η οποία την τηλεοπτική χρονιά που μας πέρασε-χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία-από το «Big Brother» δεν μπήκε στην διαδικασία να πει το ναι και να εμφανιστεί και σε τρίτο ριάλιτι, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

Βέβαια όπως τονίσαμε και παραπάνω τίποτα μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση ματ το ερχόμενο διάστημα.