Κάτι που δεν έχουμε ξανά δει διαδραματίστηκε στην Θεσσαλονίκη, όταν θαμώνας στο κέντρο διασκέδασης όπου εμφανίζεται ο γνωστός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, θέλησε να κάνει πρόταση στην αγαπημένη του. Συγκεκριμένα στο κέντρο διασκέδασης στο οποίο εμφανίζεται ο Καρράς, ένας νεαρός ανέβηκε στην πίστα ζητώντας την βοήθεια του λαϊκού τραγουδιστή προκειμένου να μπορέσει να κάνει πρόταση γάμου στην σύντροφο του.

Όπως είναι λογικό η απάντηση της Χριστίνας, όπως είναι το όνομα της κοπέλας ήταν θετική, με όλο τον κόσμο που παρευρισκόταν στο μαγαζί να χειροκροτεί τα δυο παιδιά, τα οποία θα δεθούν με τα δεσμά του γάμου. Μάλιστα ο Καρράς από την πλευρά του θέλησε να ευχηθεί στο ζευγάρι, κάνοντας πλάκα πως μπορεί να δώσει το παρών και στον γάμο τους.

«Μπράβο να ευτυχίσετε. Άμα στο γάμο θέλετε ορχήστρα, εμείς παίρνουμε πολύ λίγα χρήματα, πάμε σε γάμους βαφτίσια. Είμαστε οικονομικοί. Ένα χειροκρότημα στα παιδιά να έχουν βίο ανθόσπαρτο» ήταν τα λόγια του. Αξίζει να σημειωθεί πως το «GrTimes» το οποίο βρισκόταν στον χώρο, εξασφάλισε ένα βίντεο με όλο το περιστατικό.