Η Daria Radionova δεν είναι αυτό που ονομάζουμε απλός άνθρωπος. Και αυτό διότι η 25χρονη καλλονή, η οποία στον τραπεζικό της λογαριασμό διαθέτει αρκετά εκατομμύρια, είναι μια γυναίκα η οποία έχει λατρεία στα ακριβά αυτοκίνητα και τους κρυστάλλους σβαρόβσκι.

Αν έχετε απορία, πως αυτά τα δυο μπορούν να συνδυαστούν η Radionova σας βρήκε τη λύση. Συγκεκριμένα το μοντέλο-όπως επαγγέλεται-το οποίο ζει στο Λονδίνο έχει καταφέρει να ντύσει την Lamborghini Huracan την οποία της έκανε δώρο ο ζάμπλουτος πατέρας της με 1,3 εκατ. κρυστάλλους από Σβαρόβσκι!

Το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να φανταστείτε είναι εντυπωσιακό, με το υπερπολυτελές αυτό super car όπου σταθεί και όπου βρεθεί να μαγνητίζει τα βλέμματα με την όψη του.

Άλλωστε ακόμα και στην Αγγλία το εν λόγω αυτοκίνητο δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο, με την Radionova να απολαμβάνει τις… ανέσεις του και συνάμα να θέλει να το μοστράρει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, αφού μιλάμε για ένα… αξιοθέατο.

Μάλιστα όπως είναι λογικό τα likes στις φωτογραφίες με την Lamborghini πέφτουν βροχή, με την εντυπωσιακή καλλονή να αριθμεί την στιγμή που μιλάμε κάτι παραπάνω από 620 χιλ. ακόλουθους στο instagram, τους οποίους δεν αφήνει παραπονεμένους, καθώς καθημερινά φροντίζει να αναβαθμίζει το προφίλ της με φωτογραφίες και βίντεο.

Αυτό το οποίο έχουμε απορία είναι αν είναι και λάτρης της ταχύτητας, ή παρά το super car το οποίο έχει στο γκαράζ της προσπαθεί να τηρεί τους κώδικες της οδικής κυκλοφορίας.