Μπορεί τώρα να μην μιλιούνται, ή καλύτερα όταν βρίσκονται δίπλα δίπλα να πιάνονται στα χέρια, ωστόσο πριν από μερικά χρόνια τόσο ο Snik, όσο και ο Light ήταν φίλοι και μάλιστα έχουν βγάλει μαζί τραγούδι!

Και ίσως σε ορισμένους να φαίνεται αρκετά περίεργο, ωστόσο το συγκεκριμένο γεγονός είναι πέρα ως πέρα αληθινό. Άλλωστε οι δυο τους είναι τα πιο γνωστά ονόματα της trap μουσικής στην χώρα μας και επί της ουσίας αυτοί που έφεραν το εν λόγω είδους μουσικής στην μόδα.

Μαζί με αυτούς τους δυο, στο κάδρο μπαίνει και αδικοχαμένος Madclip, ο οποίος άνηκε στην τριάδα των κορυφαίων-πιο γνωστών traper της Ελλάδας.

Κάπως έτσι τους θερινούς μήνες του 2020, Snik-Light-Μadclip έβγαλαν το τραγούδι «Bosses» το οποίο σημείωσε τεράστια επιτυχία και είναι ένα κομμάτι που ακόμα και σήμερα παίζει στα clubs της χώρας. Μάλιστα τα views του ήταν εξαιρετικά, αφού σήμερα μετρά 5 εκατ. χτυπήματα στην πλατφόρμα του Youtube, χωρίς σε αυτά να μετράμε εκείνα του spotify.

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό τραγούδι στο οποίο Snik και Light έχουν συνεργαστεί, αφού στο παρελθόν έχουν βγάλει από κοινού το «Tony Montana», ενώ δεν είναι λίγα τα videoclip στα οποία τους έχουμε δει μαζί.

Ωστόσο οι καιροί αλλάζουν και σήμερα μιλάμε για δυο καλλιτέχνες, ορκισμένους εχθρούς!