Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «No time to die» πραγματοποιήθηκε σήμερα 29/09 στο Λονδίνο, με τον κόσμο που έδωσε το παρών στην τελευταία ταινία του Daniel Craig ως πράκτορας 007 να μην μένει με άδεια χέρια.

Άλλωστε μέσα σε όλα τα οποία έγιναν, ο Βρετανός ηθοποιός εμφανίστηκε ντυμένος με ένα εντυπωσιακό ροζ βελούδινο σακάκι και όντας σε τρομερή διάθεση, ενώ την παράσταση έκλεψε η συμπρωταγωνίστρια του Άνα Ντε Άρμας, η οποία με ένα αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα δεν άφησε και πολλά στην φαντασία.

Mάλιστα από ένα τόσο τεράστιο γεγονός δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρίγκιπας Κάρολος, μαζί με τον γιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ, έχοντας στο πλάι τους όπως είναι λογικό τις συζύγους τους Καμίλα και Κέιτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην επίσημη πρώτη βρέθηκαν υγειονομικοί και μέλη από τις ένοπλες δυνάμεις, ως φόρο τιμή για την βοήθεια και την συμπαράσταση τους κατά την διάρκεια της πανδημίας.


Όσο για την Ελλάδα η ταινία του James Bond θα προβληθεί για πρώτη φορά στους κινηματογράφους την Πέμπτη 30/09 με την αγωνία και την ζήτηση όπως μπορείτε να καταλάβετε να είναι τεράστια. Άλλωστε δεν μιλάμε για όποια και όποια ταινία, αλλά για την τελευταία του Daniel Craig, αλλά και για μια παραγωγή η οποία στοίχησε περισσότερα από 200 εκατ. ευρώ!