Μπορεί ο James Bond να αποτελεί ένα πράκτορα ο οποίος έχει πάντα επάνω του τα τελευταία προϊόντα της τεχνολογίας και γενικότερα να θεωρείτε ένας άντρας gadgeτακιας, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν τον έχουμε δει ποτέ να χρησιμοποιεί i-Phone!

Αν και τα κινητά τηλέφωνα της Apple θεωρούνται από πολλούς ως τα κορυφαία της αγοράς, με τον κόσμο να είναι ταγμένος υπέρ της συγκεκριμένης μάρκας, ωστόσο ο πιο διάσημος πράκτορας στον πλανήτη φαίνεται πως δεν είναι και τόσο υπέρ της συγκεκριμένης εταιρίας.

Βεβαια για όλα τα παραπάνω υπάρχει εξήγηση και αυτή δεν είναι άλλη από την συμφωνία που έχουν υπογράψει οι παραγωγοί του James Bond με την Sony, προκειμένου η πολύ γνωστή εταιρία να είναι αυτή η οποία επί της ουσίας θα τροφοδοτεί τον Bobd.

Κάπως έτσι αν κοιτάξει κανείς προσεκτικά, τότε θα διαπιστώσει πως ο 007 χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο από την Sony, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η παραγωγή δεν έχει καλές σχέσεις με την Apple. Άλλωστε όπως αναφέρουν ξένα ειδησεογραφικά η καινούργια πλατφόρμα της Apple, το «Apple TV+» σχεδιάζει να μεταδώσει το «The Sound of 007», ένα ντοκιμαντέρ αναφορικά με το franchise του Bond κάτι που σημαίνει είναι αρκετά πιθανό στο μέλλον να δούμε κάποια συνεργασία τους.