Ο Μάρτιν Φόρντ ο οποίος θεωρείται ως ο πιο δυνατός άνθρωπος στον πλανήτη συνεχίζει να προετοιμάζεται αναφορικά με τον αγώνα του κόντρα στον Γκαρίμπι γνωστό και ως Ιρανό Hulk , με τον ίδιο να έχει… λιώσει στην προπόνηση αφού την ημέρα κάνει ως και 5 ώρες ασκήσεις.

Άλλωστε στις  2 Απριλίου στο Λονδίνο είναι προγραμματισμένη η «μεγάλη μάχη» ανάμεσα στους δυο και όπως είναι λογικό κανείς τους δεν έχει περιθώρια ξεκούρασης.

Μάλιστα από την πλευρά του ο Φόρντ δήλωσε:

«Ο χρόνος που αφιερώνω για προπόνηση δεν έχει αλλάξει από αυτό που κάνω εδώ και τόσα χρόνια, απλώς έχω προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Επομένως, προπονούμαι 4-5 ώρες την ημέρα και κάνω αποθεραπεία τρεις φορές την εβδομάδα. Επίσης, κάνω φυσιοθεραπεία κάθε εβδομάδα. Το να πηγαίνεις σε ένα άθλημα που είναι εκρηκτικό με πολλές κινήσεις, σημαίνει ότι το σώμα χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί στο νέο στυλ προπόνησης

Η αερόβια προπόνηση που χρειαζόμουν, την οποία δεν έχω συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, ήταν κάτι που γνώριζα ότι θα μου ήταν εμπόδιο. Έχω κάνει σπάρινγκ την τελευταία εβδομάδα. Δεν θέλω όμως να ασκήσω πίεση στον εαυτό μου ότι πρέπει να κάνω σπάρινγκ σε υψηλό επίπεδο. Ξέρω ότι πρέπει να κάνεις λάθη για να γίνεις καλύτερος. Δεν μπορείς απλά να πιστεύεις ότι είσαι μεγάλος μποξέρ»

Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από αθλητής και body builder ο Φορντ έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινίες του holywood με τον ίδιο να έχει αφήσει αρκετά καλές εντυπώσεις.