Η Έλενα Κρεμλίδου είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει έρθει στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες μετά το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Youtube αναφορικά με τα μηνύματα που τις είχαν στείλει και τις απειλές προς το πρόσωπο της για φωτογραφίες δικές της που είχαν διαρρεύσει.

Κάπως έτσι η ίδια κλήθηκε να μιλήσει στον αέρα του Πρωϊνού στον Ant1 με τα λόγια της να σοκάρουν! Και αυτό διότι όπως είπε χαρακτηριστικά στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά όταν κατάλαβε οτι δικές της φωτογραφίες είχαν διαρρεύσει ένοιωσε ένα μούδιασμα και σκέφτηκα ακόμα και να πηδήξει από τον 4ο όροφο και να δώσει τέλος στην ζωή της.

Παρόλα αυτά η Έλενα Κρεμλίδου βρήκε το θάρρος και τη δύναμη να μην το κάνει και να ακολουθήσει μια άλλη διέξοδο προκειμένου να βρει το δίκιο της και να μπορέσει να στηρίξει και άλλες κοπέλες που έχουν πάθει το ίδιο με αυτήν. Μάλιστα όταν ανέφερε πως ντράπηκε να αντικρίσει τους γονείς της όταν όλο αυτό μαθεύτηκε η ίδια «έσπασε» και έβαλε τα κλάματα με την Φαίη να κάθεται δίπλα της και να την καθησυχάζει.