Τέλος τα αγόρια από το GNTM

Το ριάλιτι μόδας GNTM είναι ένα project το οποίο κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα συνεχιστεί και την ερχόμενη σεζόν. Πολλά έχουν ακουστεί για το μέλλον του, ωστόσο μέχρι ώρας δεν υπάρχει κάτι οριστικό και όσα ακούγονται είναι φήμες.

Ωστόσο η κριτής η οποία διαδέχτηκε την Βίκυ Καγιά στην καρέκλα της επιτροπής πολύ δύσκολα θα βρίσκεται και στη νέα σεζόν του GNTM. Ο λόγος για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου η οποία η αλήθεια είναι πως δεν μπόρεσε να μπει στα παπούτσια της Καγιά, η οποία έχει ένα δικό της μοναδικό τρόπο.

Παρόλα αυτά και με βάση τα όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής «Τι λες τώρα» το GNTM αναμένεται να βρεθεί και τη νέα σεζόν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, με ορισμένες συνταρακτικές αλλαγές. Μια από αυτές θα είναι το… κόψιμο των αγοριών, με το ριάλιτι να επιστρέφει στην πατροπαράδοτη μορφή του, δηλαδή μονάχα με κορίτσια.

Τώρα όσον αναφορά τους κριτές πολλά σενάρια κυκλοφορούν, όπως για παράδειγμα επιστροφή της Ηλιάννας Παπαγεωργίου, αλλά και η προσθήκη άλλης μια καρέκλας, με τους Άγγελο Μπράτη, Δημήτρη Σκουλό και Ζενεβιέφ Μαζάρι να θεωρούνται δεδομένοι.

About Author /

Journalist - News Director

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Start typing and press Enter to search