Χρυσό deal με τη Meta Platforms του Μαρκ Ζούκερμπεργκ υπέγραψε ο σταρ του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος ανέλαβε τη διεθνή διαφημιστική καμπάνια της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp. Η συμφωνία, η οποία είναι διάρκειας πολλών ετών, αποτελεί την πρώτη συνεργασία του Έλληνα μπασκετμπολίστα με τον τεχνολογικό κολοσσό του Αμερικανού επιχειρηματία, ο οποίος ψάχνει στο πρόσωπο του Γιάννη ένα δυνατό restart.

Το deal περιλαμβάνει την παραγωγή διαφημιστικού περιεχομένο καθώς και την διοργάνωση διάφορων εκδηλώσεων, με το All-Star Game του NBA στο Κλίβελαντ να συνιστά την «πρεμιέρα» της νέας συνεργασίας. Οι οικονομικοί όροι, μέχρι στιγμής, παραμένουν επτασφράγιστο μυστικό. Αλλά είναι σίγουρο ότι θα φουσκώσουν σημαντικά τις τσέπες του 27χρονου αθλητή.

«Είναι μια εφαρμογή, την οποία χρησιμοποιώ καθημερινά» δήλωσε την Κυριακή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, στο πλαίσιο του All-Star Game του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ. To WhatsApp αποτελεί θυγατρική της Meta Platforms και ανταγωνίζεται τις αντίστοιχες εφαρμογές μηνυμάτων της Apple και της Google. Έχει περισσότερους από 2 δισ. χρήστες παγκοσμίως, ενώ αποτελεί τη Νο.1 εφαρμογή επικοινωνίας σε αρκετές χώρες, όπως η Ινδία και η Βραζιλία.

Πηγή: moneyreview.gr