Το τραγούδι «Zari» της Μαρίνας Σάττ θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην φετινή Eurovision, με τις απόψεις για την συγκεκριμένη διασκευή να είναι αμφιλεγόμενες.

Και αυτό διότι αρκετοί είναι εκείνοι που βρίσκουν το «Zari» αρκετά περίπλοκο και επιπόλαιο λόγω του έντονου στίχου του και των αρκετών μελωδιών που περιέχει.

Ωστόσο σύμφωνα με τα πρώτα προγνωστικά το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι βρίσκεται στην πρώτη 10αδα, έχοντας κερδίσει αρκετούς πόντους το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα πάντα με τις στοιχηματικές εταιρίες τα πρώτα φαβορί είναι μέχρι στιγμής η Κροατία και η Ουκρανία, ωστόσο έντονο ανταγωνισμό έχουν από την Ιταλία και την Ελβετία.

Παρόλα αυτά ακόμα τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά καθώς καταλυτικό δείγμα θα παίξει και η παρουσίαση τους στο κοινό, όπως και η σκηνική παρουσία των καλλιτεχνών.

Άλλωστε δεν είναι μυστικό πως εάν οι eurofan αγαπήσουν ένα τραγούδι, τότε μπορούν να το εκτοξεύσουν και από outsider να γίνει φαβορί.

Προς το παρών η Μαρίνα Σάττι με το «Zari» φιγουράρει στις ψηλές θέσεις και όπως είναι λογικό όλοι μας ευχόμαστε να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα.