Η εκπομπή του Νίκου Μάνεση «Σαββατοκύριακο» μπορεί να είναι από τις πιο αξιόλογες που προβάλονται στην ελληνική τηλεόραση, ωστόσο ακόμα και στις καλύτερες οικογένειες συμβαίνουν ατυχίες. Και αυτό διότι σε ένα ρεπορτάζ αναφορικά με την εργασία επάνω στο αντικείμενο του τουρισμού, αλλά και στις δύσκολες συνθήκες εργασίας των ανθρώπων, ένα πλάνο το οποίο λίγοι πρόσεξαν στην ζωντανή ροή του προγράμματος, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ο λόγος έχει να κάνει με το γεγονός πως μια κοπέλα την ώρα που η κάμερα έγραφε και τράβαγε τους λουόμενους στην παραλία είχε επιλέξει να κάνει ηλιοθεραπεία topless(σ.σ χωρίς το πάνω μέρος του μαγιού της) με αποτέλεσμα το στήθος της να φανεί φόρα παρτίδα σε όλο το πανελλήνιο!

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πάρα πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην χώρα μας έχουν κάνει εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας να πάνε στην θάλασσα για να δροσιστούν, με τα «μεγάλα» κανάλια όπως είναι λογικό να μην χάνουν την ευκαιρία και να στέλνουν δημοσιογράφους και cameramen προκειμένου να κάνουν ρεπορτάζ για να προβληθούν στην τηλεόραση.

Άλλωστε καλοκαίρι δίχως θέματα για την θάλασσα γίνεται ;