Η αγωνία έφτασε στο τέλος της. Η αγαπημένη ισπανική σειρά Elite κυκλοφόρησε για 5η σεζόν και τα επεισόδια της αναμένονται συναρπαστικά! Άλλωστε αν τα… spoil που έχουν ακουστεί επιβεβαιωθούν, τότε θα μιλάμε για ένα άκρως εντυπωσιακό κύκλο με τεράστιες εκπλήξεις που όμοιες τους δεν έχουμε ξαναδεί.

Παρόλο που το παλιό cast του Elite έχει αντικατασταθεί κατά 90% και με εξαίρεση τον πρωταγωνιστή Ιtzan Escamilla, o oποίος βρίσκεται από την 1η σεζόν στο επίκεντρο, όλα τα άλλα πρόσωπα τα οποία μας είχαν συστηθεί στην σειρά από το 2018 που έκανε την εμφάνιση της πλέον δεν υπάρχουν. Παρόλα αυτά νέοι ηθοποιοί έχουν κάνει την εμφάνιση τους και υπόσχονται πως ο κόσμος θα τους λατρέψει.

Μάλιστα σε συνδυασμό με ορισμένα άτομα από τον 2ο, τον 3ο και τον 4ο κύκλο, η ισπανική σειρά η οποία έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, όντας μια από τις πιο δημοφιλής στην πλατφόρμα του Netflix είναι διαθέσιμη στην χώρα μας και ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γίνεται ένας μικρός… χαμός αναφορικά με τα όσα γεγονότα συμβαίνουν.

Και πιστέψτε μας δεν είναι και λίγα…