Η συζήτηση αναφορικά με την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ είχε ως αποτέλεσμα ο γνωστός δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε να έχει ένα λεκτικό καυγά με τον συνάδελφο του Γιώργο Καραμέρο και την παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου να αναγκάζεται να κάνει διαφημιστικό διάλειμμα.

Άλλωστε οι κουβέντες που αντάλλαξαν οι δυο κύριοι μεταξύ τους είχαν σαν αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν επικίνδυνα, με τις διαφημίσεις να είναι η καλύτερη λύση προκειμένου η φωτιά που είχε ανάψει εκείνη την ώρα να σβηστεί.

Για την ιστορία η κόντρα ξεκίνησε όταν ο Πορτοσάλτε ανέφερε τα εξής:

«Δεν ντρέπεσαι να καλύπτεις σεξουαλική παρενόχληση πέντε γυναικών. Είσαι εκπρόσωπος του ηλίθιου λαϊκισμού που εκφράζεις».

Κάτι το οποίο δεν άφησε αναπάντητο ο Καραμέρος ο οποίος απάντησε:

«Δεν ντρέπομαι να μιλάω μαζί σου (…) υπερασπίζεσαι τον καταδικασμένο βιαστή, εγώ να ντρέπομαι;».

Στο σημείο αυτό ο Πορτοσάλτε… εξερράγη αναφέροντας πως ο συνάδελφος του είναι συμμέτοχος είναι ένας από τους λόγους που άγνωστοι βάζουν στο σπίτι του γκαζάκια, αλλά και ορισμένους ακόμα εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Κάπου εκεί την σκυτάλη πήρε η Μαρία Αναστασοπούλου η οποία σε ρόλο πυροσβέστη θέλησε να πάει σε διαφημίσεις προκειμένου να ηρεμίσουν τα πνεύματα. Κάτι το οποίο κι έγινε, με την υπόλοιπη εκπομπή να κιλά ομαλά και δίχως απρόοπτα.