Η streaming υπηρεσία της «Walt Disney Company» Disney+ έκανε γνωστές τις ημερομηνίες που θα είναι διαθέσιμη σε 42 χώρες και 11 νέες περιοχές φέτος το καλοκαίρι, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η χώρα μας. Συγκεκριμένα η streaming υπηρεσία Disney+, θα είναι διαθέσιμη στην χώρα μας από  τις 14 Ιουνίου, με το κόστος συνδρομής να ανέρχεται στα 8,99 ευρώ τον μήνα, ενώ αν θέλει κάποιος να γίνει συνδρομητής για ένα χρόνο, τότε θα πρέπει να πληρώσει 89,90 ευρώ.

Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε διάσημες σειρές όπως το «Star Wars», «The Simpsons», «Grey‘s Anatomy», καθώς και την εκπομπή «Ο Κόσμος Σύμφωνα με τον Jeff Goldblum». Ακόμα θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την ταινία «Free Guy» αλλά και να έχουν την ποιότητα προβολής IMAX σε επιλεγμένους τίτλους.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο κάθε χρήστης θα μπορεί να δημιουργήσει έως και επτά διαφορετικά προφίλ, κάτι το οποίο πρόσφατα απαγορευτικέ από το Netflix. Μένει να δούμε αν η κίνηση της Disney θα καταφέρει να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα, ή η πορεία της αποδειχτεί σύντομη…