Η πρόκληση του sundress είναι η τελευταία τρέλα που ξέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά είναι πολύ πιο risky από ό, τι νομίζετε. Στην πραγματικότητα είναι τόσο ριψοκίνδυνο που έχει πλέον απαγορευτεί από το TikTok, καθώς παραβιάζει τις οδηγίες της εφαρμογής – αλλά τι ακριβώς είναι;

Η θρασύτατη πρόκληση απευθύνεται σε ζευγάρια με στόχο να κάνουν σεξ δημόσια. Για να λάβουν μέρος στην πρόκληση ένα ζευγάρι πρέπει να κατευθυνθεί σε ένα δημόσιο σημείο – όπως ένα πάρκο – και η κοπέλα να φοράει ένα κοντό μίνι φόρεμα. Στη συνέχεια, πρέπει να δουν πόσες φορές μπορούν να κάνουν σεξ χωρίς να τους καταλάβουν οι περαστικοί. Αλλά πριν πείτε «challenge accepted» αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η πρόκληση είναι κάπως παράνομη.

Εννοείται ότι θα μπορούσε το ζευγάρι να συλληφθεί για προσβολή της δημόσιας αξιοπρέπειας, συμπεριφορές τέτοιου είδους είναι πιθανό να θεωρηθούν ως παράβαση του νόμου περί δημόσιας τάξης.

Οποιαδήποτε βίντεο που σχετίζεται με αυτό το challenge έχουν αφαιρεθεί από το TikTok. Όσοι αναζητούν την τάση θα συναντήσουν αυτό το μήνυμα: «Αυτή η φράση μπορεί να σχετίζεται με συμπεριφορά ή περιεχόμενο που παραβιάζει τις οδηγίες μας. Η προώθηση μιας ασφαλούς και θετικής εμπειρίας είναι η πρώτη προτεραιότητα του TikTok. Για περισσότερες πληροφορίες, σας προσκαλούμε να αναθεωρήσετε τις Οδηγίες κοινότητας»

Να σημειώσουμε ότι η πλατφόρμα του tiktok είναι αυτή με τα πιο πολλά challenge. Θυμηθείτε το #pickelface .

Κάνε follow στο Tiktok