Την Χριστίνα Ορφανίδου την μάθαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Big Brother του 2020, όντας μια από τις πιο αναγνωρίσιμες παίκτριες από το ριάλιτι.

Άλλωστε από τα παιδιά που μπήκαν στο σπίτι του «μεγάλου αδελφού» λίγα είναι εκείνα τα οποία έχουν μείνει στην επικαιρότητα και γενικότερα κατά καιρούς απασχολούν την εγχώρια showbiz.

Στο πλαίσιο αυτό η Χριστίνα Ορφανίδου η οποία μετά το Big Brother έχει κάνει αρκετές εμφανίσεις σε πάνελ εκπομπών εκπροσωπώντας το γυναικείο φύλλο και όσες κοπέλες έχουν πέσει θύμα cyber porn, μάθαμε πως πλέον ζει μόνιμα στην Αθήνα και μάλιστα έχει αλλάξει και επάγγελμα!

Συγκεκριμένα η ίδια μας είχε συστηθεί ως επαγγελματίας παίκτρια poker, ωστόσο το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως barwooman σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Γκάζι. Για ευνόητους φυσικά λόγους δεν θα αναφέρουμε το όνομα του μαγαζιού, ωστόσο αν ρίξει κανείς μια ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θα μπορέσει να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες.

Βέβαια δεν γνωρίζουμε αν η ίδια έχει παρατήσει εντελώς το poker, ή αν απλά για βιοποριστικούς λόγους θέλησε να εργαστεί στον ιδιαίτερα απαιτητικό κλάδο της νυχτερινής διασκέδασης.

Ωστόσο αυτό είναι κάτι το οποίο μικρή σημασία έχει.

Θυμηθείτε μερικά πράγματα για την ζωή της, όπως τα είχε εκμυστηρευτεί στο Big Brother: