Αυτή είναι η σέξι λίστα με τις 21 ωραιότερες γυναίκες για το 2021 στον κόσμο που παρουσίασε (κατά την ταπεινή μας γνώμη) το Dope Magazine.

Μεταξύ των επιλογών της ιστοσελίδας, βρίσκονται αρκετές κυρίες που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστές στο ευρύ κοινό και οι οποίες αφήνουν πίσω τους διάσημα και «καυτά» μοντέλα!

Στην πρώτη θέση για παράδειγμα βρίσκεται η Demi Rose Mawby το ηφαίστειο από την Μ. Βρετανία, ενώ στην δεύτερη η Melanie Iglesias που ήταν η νικήτρια στο διαγωνισμό Hometown Hotties Maxim το 2010 και έχει πάνω από 1,4 εκατ. οπαδούς στο Instagram., ενώ αρκετές θέσεις πίσω από την 29χρονη βρίσκονται οι «καυτές» Olivia Wild και Candice Swanepoel!

Και μπορεί η Kate Upton να θεωρείται μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο, ωστόσο, στη λίστα μας, η «αντίζηλός» της, η 22χρονη Charlotte McKinney -ή αλλιώς η «νέα Kate Upton» όπως την αποκαλούν τα αμερικανικά ΜΜΕ- την περνάει!

Στην πρώτη πεντάδα συναντάμε επίσης την Bryana Holly, την 24χρονη που έγινε γνωστή στο αμερικανικό κοινό από την εμφάνισή της στο ριάλιτι της οικογένειας Kardashian, καθώς ήταν η σύντροφος του γιου του 65χρονου Bruce Jenner που έγινε Caitlyn Jenner.

Και το +1 η δικιά μας Amanda Trivizas
20. Kate Beckinsale
19.Mila Kunis
18. Miranda Kerr
17. Megan Fox
16. Viki Odintcova
15. Andriana Lima
14. Jennifer Lawrence
13.Rihanna
12. Candice Swanepoel
11. Olivia Wilde
10 . Ariana Grande
9.Selena Gomez
8. Kate Upton
7. Scarlett Johansson
6.Emily Ratajkowski
5.Charlotte McKinney
4. Bryana Holly
3. Kylie Jenner
2. Melanie Iglesias
1. Demi Rose Mawby