Ρωτήστε κάθε λάτρη του αυτοκινήτου για την ” λίστα ” των πραγμάτων που θα ήθελε να ζήσει και θα πάρετε μια πολύ συνεπή σειρά δραστηριοτήτων .

Συμμετοχή σε μια επαγγελματική εκδήλωση αγώνα . Προσωπικά να ζήσετε την τελική ταχύτητα ενός Supercar . Έναν γύρο στο Nürburgring . Να οδηγήσετε το Batmobile ( το αρχικό του 1960 , δεν είχε κάποια σχέση με αυτά τα περίεργεια τερατουργήματα από τις πιο πρόσφατες ταινίες ) .

Έχουμε να κάνουμε όλα αυτά τα πράγματα , αλλά εγώ προσωπικά κατάφερα να ελέγξω ένα από αυτά στην μεγάλη αυτή λίστα που θα σκοτώναμε για να το πραγματοποιήσουμε: Την οδήγηση ενός πραγματικού αυτοκινήτου από ταινία του James Bond.

Αν είστε ένας από τους λάτρεις των ταινιών Bond, ίσως γνωρίζετε την ιστορία του μυστικού πράκτορα καλύτερα από ό, τι τα ονόματα των παιδιών σας . Υπάρχει ένας μακρύς κατάλογος των κλασικών αυτοκινήτων του James Bond. Κανένα όμως δεν θα μπορεί να συγκριθεί με την νέα Aston Martin DB10 με πρωταγωνιστή των Daniel Craig στην ταινία του ” SPECTRE “.

Η νέα Aston Martin DB10 , ένα από τα δέκα που χτίστηκε για την ταινία ( και ένα από τα μόλις τρία που μπόρεσε να επιβιώσει την διαδικασία των γυρισμάτων ) , δεν είναι μόνο ένα Supercar στην οθόνη, αλλά και στην πραγματική ζωή φαίνεται να τιμά την προέλευση του. Είναι μικρότερο από το μέσο όρο coupe της Aston Martin, αλλά οι κομψές γραμμές του αμαξώματος και οι μεγάλοι τροχοί 20 ιντσών δίνουν στην παρουσία του, την top-end αίσθηση της μάρκας Vanquish .