Μετά την οριστική συμφωνία του «Ράδιο Αρβύλα» με τον Ant1 για να προβάλλεται η εκπομπή του Αντώνη Κανάκη από το κανάλι του Αμαρουσίου, τρία πολύ δυνατά και μεγάλα ονόματα στην Ελληνική τηλεόραση θα βρεθούν για πρώτη φορά από το 2018 στην ίδια στέγη.

Ο λόγος φυσικά για τους Γρηγόρη Αρναούτογλου, Γιώργο Λιάγκα και Αντώνη Κανάκη. Ο πρώτος ως βασιλιάς της late night ζώνης παρουσιάζει για μια ακόμη χρονιά την εκπομπή «The 2night show» την οποία το κοινό έχει λατρέψει, ο δεύτερος μαζί με την πρώην σύζυγο του Φαίη Σκορδά, βρίσκονται στο τιμόνι του «Πρωινού» ενώ ο τρίτος της παρέας μαζί με την ομάδα του θα αναλάβουν το «Ράδιο Αρβύλα» το οποίο επιστρέφει στον Ant1.

Με αυτό τον τρόπο ο Ant1 στοχεύει σε ψηλά νούμερα τηλεθέασης, αφού πλέον στο δυναμικό του προστέθηκε και το «Ράδιο Αρβλυλα» το οποίο από την σεζόν 2018-19 είχε αποχωρήσει από το κανάλι. Και αυτό διότι για μια σεζόν η εκπομπή του Κανάκη προβλήθηκε από τον ΣΚΑΙ, ωστόσο η σχέση τους ήταν τεταμένη με αποτέλεσμα η συνεργασία τους να είναι σύντομη.

Στην συνέχεια και αφού προηγήθηκε ένας χρόνος διάλειμμα από τα τηλεοπτικά, με τους τέσσερεις άνδρες να κάνουν εκπομπές από το επίσημο κανάλι τους στο Youtube, το «Ράδιο Αρβύλα» εμφανίστηκε την περασμένη σεζόν με καθημερινές εκπομπές στο Open TV, χωρίς όμως να συνεχίζει και φέτος στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Κάπως έτσι και παρά το γεγονός πως… καθυστέρησε λίγο, η παρέα των Κανάκη, Σερβετά, Κιούση και Παναγιωτόπουλου θα προβάλλεται ξανά από το κανάλι στο οποίο μεγαλούργησε. Όσο για την ώρα κατά την οποία θα προβάλλεται η εκπομπή, αυτή δεν είναι άλλη από τις 20.00, με τον «Ήλιο» να πηγαίνει μια ώρα αργότερα.