Το μουσικό παιχνίδι Just the 2 of Us μπορεί να έχει χτυπηθεί αρκετά από τον κορονοϊό, ωστόσο σήμερα 1/01 θα προβληθεί για τελευταία φορά. Με απλά λόγια σήμερα ανήμερα πρωτοχρονιάς είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τελικός του Just, το οποίο όπως είναι λογικό ρίχνει αυλαία, ωστόσο θα έχει ορισμένες εκπλήξεις και άλλα αξιομνημόνευτα πράγματα για τους τηλεθεατές.

Αρχικά αντί του Χάρη Βαρθακούρη ο οποίος είναι θετικός στον covid-19 θα βρεθεί ο Stan, ο οποίος θα κάνει ντουέτο με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Στην θέση της Δέσποινας Βανδής(και αυτή έχει κορονοϊό) στην κριτική επιτροπή θα δώσει το παρών ο Νίκος Αλιάγας, ενώ ο παραγωγός και παρουσιαστής του show, Νίκος Κοκλώνης έχει φροντίσει προκειμένου να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλά, ώστε το τελικός να κυλίσει ομαλά και οι τηλεθεατές να απολαύσουν το τελευταίο επεισόδιο.

Μάλιστα όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα θα γίνει guest εμφάνιση από καταξιωμένους μουσικούς καλλιτέχνες, με το γνωστό συγκρότημα «ΜΕΛΙSSES» να φιλοδοξεί να φτιάξει την διάθεση των τηλεθεατών.

Όσον αναφορά τα ζευγάρια τα οποία θα επιδιώξουν να κερδίσουν το έπαθλο, αυτά δεν είναι άλλα από τα: Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη ΔήμουΑλεξάνδρα Παναγιώταρου- Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη- STAN. Μάλιστα στον τελικό το κάθε ζευγάρι έχει μια αρκετά δύσκολη αποστολή, αφού θα ερμηνεύσει συνολικά τρία τραγούδια!

Στην πρώτη εμφάνιση θα επιλέξουν ένα από τα παλιά τους τραγούδια, το οποίο θα το ξανά ερμηνεύσουν, στην 2η θα έχουν ένα κομμάτι της επιλογής τους, ενώ στην 3η και τελευταία θα πουν το ίδιο τραγούδι προκειμένου το κοινό σε συνδυασμό με τους κριτές να επιλέξει ποιος ζευγάρι τα πήγε καλύτερα.
Κάπως έτσι το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς το οποίο θα μας βρει για άλλη μια φορά μέσα στα σπίτια μας(ελπίζουμε και τελευταία) θα έχει τουλάχιστον μια ευχάριστη μουσική νότα.