Μόλις τρεις Rolls-Royce Boat Tail υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, με την τιμή τους να φτάνει τα 23 εκ. ευρώ. Όπως μπορείτε να καταλάβετε το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το πιο ακριβό στον πλανήτη!

Όπως φανερώνει και το όνομά της, η συγκεκριμένη Rolls-Royce έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το πίσω μέρος της να θυμίζει σκάφος. Είναι τετραθέσια, κάμπριο, ενώ διαθέτει ακόμη και ψυγείο αποκλειστικά για χαβιάρι και σαμπάνια. Το μήκος της φτάνει τα 5.8 μέτρα και έχει κινητήρα 6.75 V12 με 563 άλογα.

Ένα τέτοιο τεράστιο όχημα και με τόσες ανέσεις είναι φυσικά προνόμιο για πολύ λίγους. Ένας από αυτούς είναι ο παραγωγός Jay Z. Ο δισεκατομμυριούχος σύζυγος της Beyonce έχει πάθος για τα ακριβά αυτοκίνητα, αφού στο γκαράζ του υπάρχουν ήδη μία Alfa Romeo Spider του 1966, ένα Mercedes-Benz McLaren SLR, ένα Cadillac Escalade, ένα GMC Yukon SLT, ένα Tesla Model S, μία 1957 Chevrolet Corvette, μία Bentley Continental GT και μία ακόμη Rolls-Royce Silver Cloud.

Ωστόσο όλα τα παραπάνω φαίνεται πως δεν ήταν αρκετά, αφού πλέον θα έχει στην… συλλογή του, το πιο ακριβό αυτοκίνητο στον κόσμο. Μπορεί όπως γίνεται εύκολα κατανοητό να μην το έχει και πολύ μεγάλη ανάγκη, ωστόσο η Rolls-Royce Boat Tail ήταν μια πρόκληση για τον γνωστό παραγωγό, ο οποίος θέλησε να πάρει την απόφαση να την αποκτήσει προκειμένου να έχει ένα ακόμη super car στο γκαράζ του.