Ο γνωστός παρουσιαστής στο πλατό της εκπομπής του στον Ant1, σχολίασε μια πρόσφατη συνέντευξη της Αντελίνας Βαρθακούρη η οποία μίλησε για τα σχόλια που ακούει για τα κιλά της και το πόσο αρνητικά είναι τα μηνύματα που δέχεται καθημερνά.

Κάπως έτσι ο Λιάγκας ανέφερε πως ο ίδιος καθημερινά δέχεται αρκετά σχόλια για τα κιλά του, με τον ίδιο να αναφέρει πως το bullying που του ακούν είναι πολύ χοντρό.

«Εγώ έχω υποστεί τεράστιο bullying στη ζωή μου. Χοντρό με ανεβάζουν χοντρό, με κατεβάζουν. Μου λένε πάχυνες, αδυνάτισες, το βιώνω όσα χρόνια ζω. Ζω και με τα κιλά μου και ο κόσμος να με κοροϊδεύει γι’ αυτά. Εγώ ξέρω ότι υπάρχουν στελέχη καναλιών – δεν θα πω ονόματα, ούτε κανάλια θα πω- που έχουν φωνάξει παρουσιαστές και τους λένε “δεν χωράς πια στην οθόνη, αδυνάτισε γιατί δεν θα σου δώσουμε πια εκπομπή”. Συμβαίνει αυτό. Άρα δεν έχει λυθεί το θέμα. Προφανώς υπάρχουν νοήμονες άνθρωποι που δεν συγκρίνουν το ταλέντο με τα κιλά και εκείνοι που θεωρούν πως για να κάνει κάποιος καριέρα πρέπει να είναι μοντέλο», είπε.