Σίγουρα αυτός ο χειμώνας ήταν διαφορετικός από όλους τους άλλους και η άνοιξη που ακολούθησε δεν είχε τα χρώματα που ξέρουμε.

Χάσαμε πολλά και κόστισαν ανυπολόγιστα… απώλειες οικονομικές , συναισθηματικά αδιέξοδα και ανθρώπινες ζωές.
Όμως αντέξαμε και καταφέραμε να διαπιστώσουμε πόση δύναμη κρύβουμε μέσα μας.
Τώρα ξυπνάμε από τη χειμέρια νάρκη και σίγουρα έχουμε στο μυαλό μας όλα αυτά που θέλουμε να κάνουμε .Μπορεί ακόμα να ισχύουν κάποιοι μικροί περιορισμοί , ίσως να νιώθουμε μουδιασμένοι αλλά κινούμαστε και επιστρέφουμε με σταθερό βήμα στην κανονικότητα, στην πραγματική μας ζωή.
Κι αν μάθαμε κάτι από αυτήν την καραντίνα είναι ότι τα απλά , καθημερινά πράγματα είναι μάλλον αυτά που μας έλειψαν περισσότερο . Πράγματα που δεν χρειάζονται χρήματα για να μας κάνουν χαρούμενους. Έτσι ακόμα κι αν η οικονομική μας κατάσταση δεν επιτρέπει να κάνουμε το μεγάλο ταξίδι που ονειρευόμασταν ή να φύγουμε για πολυήμερες διακοπές, μπορούμε ωστόσο να κάνουμε μια βόλτα σε μέρη κοντινά που μας ηρεμούν , να αγκαλιάσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα , να απολαύσουμε ένα περίπατο χωρίς sms, να χαλαρώσουμε σε μια κοντινή παραλία και να χαμογελάσουμε πίσω από τη μάσκα γιατί μια νέα μέρα ξεκινά , κι ένα καλοκαίρι μάς περιμένει να το ζήσουμε !