Το καλοκαίρι είναι στο αποκορύφωμα του και τα γυαλιά ηλίου μας είναι και πάλι απαραίτητα όσο ποτέ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυαλιά ηλίου σύμφωνα με τους γιατρούς, είναι απαραίτητα όλο τον χρόνο. Παρόλα αυτά, συνηθίζουμε να τα φοράμε κυρίως την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που ο ήλιος είναι δυνατός.

Τα γυαλιά ηλίου δεν προστατεύουν μόνο τα μάτια από τις βλαβερές ακτίνες τους ήλιου. Προσφέρουν στιλ και αναδεικνύουν το outfit μας.

Τα γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό τα πρώτα χρόνια ήταν τα αγαπημένα γυαλιά των ανδρών. Παρόλα αυτά λίγα χρόνια αργότερα κυκλοφόρησαν στην αγορά γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό, για τις γυναίκες και είναι όλα πολύ εντυπωσιακά. Τα γυαλιά ηλίου με λεπτό σκελετό θα τα βρεις στην αγορά με φακούς σε διάφορες αποχρώσεις.

Balmain
Dior
Dior
Guess

Έχετε ήδη στρογγυλά, ορθογώνια ή τετράγωνα γυαλιά ηλίου στο σπίτι; Τότε θα πρέπει να διαλέξετε ένα νέο σχήμα. Επειδή τα εξάγωνα και τα οκταγωνικά γυαλιά είναι πολύ της μόδας για φέτος. Επίσης, οι τριγωνικοί φακοί είναι κάτι που θα παρατηρήσετε πολύ στους δρόμους και τις παραλίες. Σε κάθε περίπτωση μην διστάσετε να διαλέξετε ακόμη και κάτι που θα μπορούσε να έχει απόκλιση από το στυλ σας. Όσο πιο ασυνήθιστα, τόσο καλύτερα!

Dior
Emilio Pucci 

Αν σας αρέσουν τα γυαλιά ηλίου cat-eye, θα λατρέψετε τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδας (Butterfly). Αυτή η τάση για το 2021 απλώς κολακεύει κάθε σχήμα προσώπου και προσθέτει μια επιπλέον πινελιά θηλυκότητας σε κάθε στυλ. Μπορεί να θέλετε να αποφύγετε τα εντυπωσιακά χρώματα ή τις λαμπερές λεπτομέρειες, αλλά μην ξεχνάτε πως αυτά ήταν τα vintage χαρακτηριστικά της δεκαετίας του ’90!

Dsquared2
Dior
Swarovski
https://youtu.be/ZvNeUa856Bs