Μετά την είδηση πως το ισπανικό πρωτάθλημα ή αλλιώς η La Liga θα μεταδίδεται αποκλειστικά από τα κανάλια Nova Sports(στην Ελλάδα) θα σας παρουσιάσουμε τον χάρτη με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της νέας σεζόν. Αρχής γενομένης από το Euro που θα διεξαχθεί τους θερινούς μήνες του έτους, το κανάλι που έχει αναλάβει να μεταδίδει τα παιχνίδια και να προβάλει εκπομπές με pre και post game είναι ο Ant1. Ναι καλά διαβάσατε, παρότι είχατε συνηθίσει να βλέπετε Εθνικές ομάδες ζεστά καλοκαιρινά βράδια από την ΕΡΤ, φέτος(ίσως και για τα επόμενα χρόνια) θα πρέπει να αλλάξετε συνήθεια.

Από εκεί και πέρα τα κανάλια NovaSports εκτός από το ισπανικό πρωτάθλημα, θα προβάλουν και την ελληνική Super League(την Α Εθνική), ενώ επίσης έχουν και τα δικαιώματα τόσο του γαλλικού, όσο και του γερμανικού πρωταθλήματος. Με λίγα λόγια στα κανάλια της Nova οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν πέρα από τους αγώνες της χώρας μας και παιχνίδια από τα τρία κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου.

Από την πλευρά του η Cosmote TV εκτός των δικαιωμάτων του Κυπέλλου Ελλάδας, έχει στην κατοχή της και το πρωτάθλημα της Premier League(αγγλικό ποδόσφαιρο), αλλά επίσης παίρνει πίσω και το ιταλικό πρωτάθλημα το οποίο για μια τριετία έπαιζε αποκλειστικά στην Nova. Ως εκ τούτου τα δυο από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης θα παίζουν μπάλα στην πλατφόρμα της Cosmote TV, ενώ το δυνατό χαρτί της εταιρίας είναι το Champions, Εuropa καθώς και Conference League δηλαδή οι τρείς Ευρωπαϊκές διοργανώσεις που-πρώτα ο θεός-θα αγωνίζονται οι Ελληνικές μας ομάδες από τη νέα σεζόν.

Ευχή όλων πάντως είναι τη νέα σεζόν να… χορτάσουμε ποδόσφαιρο, με τον κόσμο να επιστρέφει τόσο στο γήπεδο, όσο και στις καφετέρειες.