Πως θα σας φαινόταν αν ένας από τους κορυφαίους πιλότους στην ιστορία της Formula 1, ο οποίος έχει γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στα βιβλία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, μετά από μια τόσο τεράστια καριέρα και ενώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί αυτή, να αλλάξει το όνομα του;

Και όμως ο Λιούς Χάμιλτον όπως αναφέρουν ΜΜΕ από το εξωτερικό έχει πάρει την απόφαση να προσθέσει στο επώνυμο του και εκείνο της μητέρας του, Κάρμεν Λαρμπαλεστιέ, σε μια απόφαση η οποία έχει σχολιαστεί αρκετά τα τελευταία 24ωρα. Άλλωστε όπως καταλαβαίνει κανείς το να ακούει πλέον δίπλα στο όνομα Χάμιλτον και το Λαρμπαλεστιέ, θα πάρει καιρό να το συνηθίσουμε.

Ωστόσο ο ίδιος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και μάλιστα στις πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως οι διαδικασίες για να γίνει η συγκεκριμένη αλλαγή είναι σε καλό δρόμο και σύντομα ο Χάμιλτον θα έχει δυο επώνυμα!

Για την ιστορία ο πατέρας του επτά φορές πρωταθλητή της Formula1 Άντονι Χάμιλτον, απέκτησε το μακρινό 1985 με την Κάρμεν Λαρμπαλεστιέ τον Λιούις, ωστόσο μετά από δυο χρόνια ο γάμος τους έλαβε τέλος, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα ο Βρετανός πιλότος να μένει πότε στην μητέρα και πότε στον πατέρα του.

Ωστόσο παρά το συγκεκριμένο γεγονός, ο Χάμιλτον πάντα φροντίζει να αναφέρει πως οι σχέσεις των δυο γονιών του είναι εξαιρετικές και πως ότι έχει καταφέρει στην καριέρα του το χρωστα σε αυτά τα δυο πρόσωπα.