Η αγωνία, η ένταση και η συγκίνηση μεγαλώνουν από επεισόδιο σε επεισόδιο στη σειρά «Σασμός». Το τηλεοπτικό κοινό δείχνει να αγωνιά για το πως θα εξελιχθούν οι σχέσεις των χαρακτήρων της επιτυχημένης αυτής σειράς.

 Η στιγμή που ο Αστέρης θα μάθει όλη την αλήθεια για το φονικό του Στεφανή μπορεί να αργεί ακόμη στο «Σασμό» αλλά το σίγουρο είναι ότι ο αγαπημένος μας ήρωας θα μάθει ότι υπεύθυνος για τη δεινή θέση στην οποία βρίσκεται είναι ο αδελφός του ο Μαθιός.

Είναι πολύ επώδυνο για τον Αστέρη όταν μαθαίνει το πώς και το γιατί γύρω από το φόνο του Στεφανή στο «Σασμό». Ένα φόνο που διέπραξε ο Μαθιός. Ο Αστέρης δεν μπορεί να πιστέψει ότι το ίδιο του αίμα συνετέλεσε στην καταστροφή της ζωής του. Κλαίει γοερά από μέσα του και αναρωτιέται τι έφταιξε και πήραν αυτή τη τροπή τα πράγματα. Ποια θα είναι η αντίδραση του;

Ακόμη δεν έχουν γραφτεί οι σκηνές αυτές και ουδείς γνωρίζει ακόμη τι έχει στο μυαλό του για το ρόλο του Αστέρη ο σεναριογράφος της σειράς Βασίλης Σπηλιόπουλος. Υπομονή λοιπόν γιατί όπως μαθαίνουμε έρχονται νέες ανατροπές και ερμηνείες που θα καθηλώσουν.

Πηγή: Youfly.gr