H θρυλική σειρά, «Οι Απαράδεκτοι» επιστρέφουν αύριο, Σάββατο στον τηλεοπτικό αέρα του Mega στις 21:00. Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Βασίλης, η παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, δίνουν ξανά ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τους λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στον αέρα, στις 18 Σεπτεμβρίου 1991.

Αύριο Σάββατο θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της σειράς όμως οι «Απαράδεκτοι» έκαναν την εμφάνιση τους, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς οπότε και προβλήθηκε το εορταστικό επεισόδιο της σειράς.
Ένα επεισόδιο το οποίο ξεσήκωσε αντιδράσεις καθώς μέσα σε αυτό εμφανιζόταν και ο προφυλακισμένος ηθοποιός, Πέτρος Φιλιππίδης. Το Mega αποφάσισε την επαναπροβολή όλων των επεισοδίων, δηλαδή μια φορά την εβδομάδα θα προβάλλεται ένα επεισόδιο των «Απαράδεκτων». Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και θα προβληθούν με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, του οποίου η συμμετοχή στους Απαράδεκτους ήταν μια από τις πρώτες τηλεοπτικές του δουλειές, εμφανίζεται σε ορισμένα επεισόδια της σειράς ως «Αστυνόμος Ντάντακας».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα» το πρωί της Παρασκευής (07/01), το Mega αποφάσισε να μην «ψαλιδίσει» τα επεισόδια στα οποία εμφανίζεται ο Πέτρος Φιλιππίδης καθώς πρόκειται για ένα ιστορικό σήριαλ το οποίο προβλήθηκε πριν από 30 χρόνια και τώρα επαναπροβάλλεται.

Την απόφαση του Mega επικρότησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος τόνισε πως όποιου δεν του αρέσει να μην το δει.

Πηγή: Newsbeast