Περιπέτεια με την υγεία του είχε πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα σε κλινική. Ο λόγος είχε να κάνει με μια αδιαθεσία που ένιωσε, με αποτέλεσμα από το Σάββατο 19/06 να είναι μέσα για εξετάσεις. Εν τέλει την Δευτέρα 21/06 πήρε εξιτήριο κι μετά από παρότρυνση των γιατρών, ακύρωσε την περιοδεία της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» για να ξεκουραστεί.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο το Σάββατο στις 09.30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11.30. Η μικρή περιπέτεια έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του όμως, του κυρίου Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση και από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» με το θέατρο του Νέου Κόσμου, με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές τη Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις τότε θα μπορούμε να δώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη κι αν πρόκειται για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου» ήταν το μήνυμα που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.