Συναντήσαμε την πιο καυτή γυναίκα στην βιομηχανία του Πορνό. Αυτή είναι η Ίννα σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη για τα μάτια σας μόνο ….

Πές μας πως είναι μια τυπική μέρα για την Ίννα ;

Δύσκολη ερώτηση …. Ανάλογα τις δουλειές που έχω, συνήθως ξεκινάω να μαγειρεύω, να καθαρίζω το σπίτι , να βάζω πλυντήριο και γενικά όπως έχει κάθε γυναίκα τις δουλειές του σπιτιού ! Αργότερα πηγαίνω γυμναστήριο, γυρνάω σπίτι και πάλι μαγειρεύω ! Κάθομαι στα social media για να απαντήσω σε όσα περισσότερα μηνύματα μπορώ ή να ανεβάσω κάποιο Ποστ. Αν έχουμε γυρίσμα εκείνη τη μέρα ετοιμάζομαι για τη δουλειά. Το βράδυ βλέπω κάποια ταινία και πέφτω για ύπνο. Αυτή είναι μία απλή μου μέρα όταν δεν έχω και τόσο πολλές δουλειές !

Το πορνό πως προέκυψε στη ζωή σου;

Είχα ξεκινήσει να κάνω κάποια live shows και με το που έμαθαν για μένα είχα πρόταση από μία εταιρεία και με φώναξαν για να παίξω.

Πώς αισθάνεσαι για τη δουλειά σου ;

Είμαι περήφανη. Χαίρομαι που κάνω αυτή τη δουλειά την αγαπάω και προσπαθώ να πετύχω περισσότερο και όσο γίνεται να φτάσω πιο ψηλά.

Έχεις θεωρήσει άλλες πορνοστάρ πολύ καλύτερες από σένα ;

Ναι πάρα πολλές και πάντα θα έχει καλύτερες από μένα! Ξέρεις σήμερα μπορεί να είσαι στα τοπ αύριο να μην είσαι τίποτα. το έχω δεχτεί αυτό και δεν με νοιάζει αν θα είμαι καλύτερη, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να δώσω στον κόσμο τον καλύτερο εαυτό μου και να τους αφήσω ευτυχισμένος, από κει και πέρα δεν θέλω να περάσω καμιά ή να είμαι η τοπ.

Η δουλειά των πορνοστάρ σίγουρα φαντάζει ως… ιδανική για κάθε γυναίκα και άντρα, όμως πόσο εύκολο είναι να βρούν συμβόλαιο με μία εταιρία παραγωγής ερωτικού περιεχομένου;

Είναι λίγο δύσκολο ιδιαίτερα τώρα επειδή οι εταιρείες προσέχουν πάρα πολύ πλέον ποιον ή ποια θα πάρουν, για αυτό η συμβουλή μου είναι αν τους κάτσει τέτοια ευκαιρία και θέλουν να ασχοληθούν με την βιομηχανία πορνό να μην την αφήσουν.

Για να φτάσει κανείς να κάνει την δουλειά που ονειρεύεται, πρέπει να έχει κάποιες συγκεκριμένες δυνατότητες ;

Το πιο σημαντικό είναι να μπορεί να δουλέψει μπροστά στις κάμερες και τα φώτα χαχαχα !!! Έχω δει πάνω από χίλιους άντρες και όταν άναψαν τα φώτα και οι κάμερες μπλόκαραν και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα.

Ποια ταινία σου πιστεύεις είναι η πιο δημοφιλή στο κοινό σου

F.B.I break down sex scammers Part 1 στο Sugarbabes.tv

Ποιες προτιμήσεις έχει ο κόσμος ;

Διάφορες και πολλές προτιμήσεις έχουν, και θα στο εξηγήσω με μια παροιμία “ότι για κάθε τρένο έχει επιβάτες” , όταν κάνεις καλή δουλειά με ποιότητα , τότε νομίζω πως τα βλέπουν όλα !

Πως βλέπεις το μέλλον της πορνογραφίας;

Ελπίζω να φτάσει όπως το έργο The Ring (γέλια) ! Να μπορούμε να βγαίνουμε μέσα από την τηλεόραση ! Σοβαρά τώρα, έχουμε φτάσει πολύ μπροστά υπάρχουν 4K μέχρι και 8Κ έργα αλλά για να τα δει ο κόσμος δεν νομίζω πως στην Ελλάδα μπορεί ακόμα γιατί δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές για πολύ γρήγορο Internet αλλά και μέσω των οικιακών συσκευών που δεν έχουν τέτοια ποιότητα.Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και VR έργα αλλά σε λίγο και Hologram.

Πιστεύεις ότι θα σταματήσουν ποτέ οι άνθρωποι να βλέπουν πορνό ;

Όχι δεν υπάρχει περίπτωση !!! Πάντα θα υπάρχει κόσμος που του αρέσει να βλέπει πορνό.

Τα Social media(Facebook, Twitter, You tube κ.α) παίζουν βοηθητικό ρόλο πιστεύεις;

Ναι παίζουν μεγάλο ρόλο, αλλά για μας τους ηθοποιούς πορνό μεγαλύτερη σημασία και ρόλο έχουν τα tubs και τα blogs.

Θες να προσθεσεις κατι για τους αναγνώστες μας, και πιο ειδικά λόγου της καραντίνας ;

Ναι θα ήθελα να πω ότι τους λατρεύω όλους, και ότι το sugarbabes.tv σας δίνει μια δωρεάν ταινία και επιπλέον σας δίνει 30% έκπτωση για την περίοδο που θα κράτησει η καραντίνα.

Σε ευχαριστώ πολύ καλή επιτυχία και μεγάλες δουλειές

Εγώ σας ευχαριστώ φιλάκια σε όλους στο DOPE και στους αναγνώστες σας.