Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση και στο MEGA, μετά από αρκετά χρόνια. Συγκεκριμένα το κανάλι με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως ο δημιουργός θα κάνει το comeback με μια δραματική σειρά ονόματι «Ο δάσκαλος». Συγκεκριμένα η πλοκή αφορά ενα δάσκαλο μουσικής ο οποίος ταξιδευει σε ένα νησί εν καιρό πανδημίας για να κάνει ένα φεστιβάλ μουσικής.

Ωστόσο τα πράγματα για τον ίδιο δεν θα είναι καλά, αφού θα μπλεχτεί σε μια ερωτική περιπέτεια, η οποία θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην παρουσία του εκεί.

Η ανακοίνωση του καναλιού:

«Το MEGA, 11 χρόνια μετά, υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο καταξιωμένος δημιουργός επιστρέφει εκεί απ’ όπου ξεκίνησε, στην αφετηρία της διαδρομής του. Στο κανάλι, όπου υπέγραψε όλες τις μεγάλες τηλεοπτικές του επιτυχίες.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, τα χρόνια που απείχε από την τηλεόραση κατέκτησε τον κινηματογράφο, σπάζοντας κάθε ρεκόρ στο ελληνικό box office. Ταξίδεψε με τις ταινίες του σε όλο τον κόσμο και κέρδισε το κοινό και
τους κριτικούς με τη δύναμη της τέχνης του. Τώρα, πιο ώριμος και πάντα μοναδικός στην αφήγηση των ιστοριών του, μας δίνει ένα καινούργιο ραντεβού αυτή τη φορά στη μικρή οθόνη.

Το τηλεοπτικό comeback πραγματοποιείται με μια δραματική σειρά κινηματογραφικού χαρακτήρα, υψηλής αισθητικής, με τίτλο «Ο Δάσκαλος».

Πρόκειται για την ιστορία ενός δασκάλου μουσικής που ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής. Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει…»