Ο Γιώργος Κορόμι ή αλλιώς Κόρο μίλησε στην εκπομπή «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου σχετικά με το περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε ο ίδιος και ο Τριαντάφυλλος και συγκεκριμένα που ο Κόρο δεν θέλησε να μοιραστεί το φαϊ του με τον γνωστό τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα ο Κόρο ανέφερε πως αισθάνθηκε πως ο Ντάφι δεν τον σεβάστηκε και πως όλη του η στάση ήταν προσβλητική. Μάλιστα θέλησε να τονίσει πως δεν του στέρησε το φαγητό, απλά δεν ήταν κάτι που έκανε για να μοιραστεί.

«Όλα εκεί μεγεθύνονται επί 100. Ένιωθα ότι δεν με σέβεται, ότι δεν με στήριζε καθόλου και μου έκανε μία επίθεση. Ήμασταν για ένα μήνα κοντά και η απομάκρυνση έγινε όταν τον ψήφισα. Είχα πει ότι τον ψηφίζω και ας είναι κοντά μου, γιατί θεωρώ ότι σε μια ομάδα κοιτάς η ομάδα να είναι καλά. Ο Τριαντάφυλλος δεν πρόσφερε στην καλύβα. Αυτός ήταν ο λόγος και μετά ξαφνικά μου έγινε η επίθεση.

Δεν του στέρησα το φαγητό. Το να βουτήξω εγώ 4 ώρες μέσα είναι πολλές θερμίδες που δεν αναπληρώνεται ακόμα και όλα τα ψάρια να έτρωγα. Απλά έχεις μια αλλαγή στη γεύση, σου δίνει λίγο δύναμη, είναι ένα σνακ. Δεν είναι αυτό που θα επιβιώσεις. Αυτό το είχαν μεγιστοποιήσει ότι δεν δίνω φαγητό στον Τριαντάφυλλο. Του είχα δώσει μετά φαγητό» ήταν τα λόγια του.