Με stories της στο Instagram, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε πως έχει εξαφανιστεί από τα social media γιατί ετοιμάζεται να μπει στη «Φάρμα». Η 28χρονη επιχειρηματίας και μοντέλο θέλει να αναστατώσει παίκτες, αλλά και τηλεοπτικό κοινό.

Η παραγωγή της Φάρμας δείχνει έτοιμη να ενισχύσει όσο γίνεται περισσότερο το team του παιχνιδιού, προκειμένου να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού. Έτσι, μετά τις δίδυμες χορεύτριες, Έλενα και Φένια Τσικιτίκου, φαίνεται πως βγάζει τα δυνατά χαρτιά της.

Στα video που ανάρτησε μέσα από το ξενοδοχείο, όπου βρίσκεται σε καραντίνα, το μοντέλο δεν έκρυψε την χαρά της για την επικείμενη συμμετοχή της στο reality. «Η αλήθεια είναι ότι όλες αυτές τις ημέρες είμαι κάπως εξαφανισμένη από τα social και υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά αν μπω στη Φάρμα και θέλω να σας πω ότι όλες αυτές τις ημέρες κάνω καραντίνα. Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο γιατί σε πολύ λίγες ημέρες μπαίνω κι εγώ στο παιχνίδι και θα με βλέπετε στις οθόνες σας», ακούμε την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να λέει στο πρόσφατο video, φορώντας το μπικίνι της και δείχνοντάς μας την πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διαμένει.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται πολύ με το Instagram, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες της, αλλά και Stories ή κάνοντας διαφημιστικές καμπάνιες για διάφορα brands. Παράλληλα, έχει το δικό της μαγαζί με ρούχα, το οποίο διαφημίζει αρκετά και στον λογαριασμό της.